FOTBAL: Chelsea oferă 52 de milioane de euro pentru Sergio Aguero

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii lui Chelsea Londra sunt dispuşi să ofere în jur de 52 de milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile internaţionaului argentinian al lui Atletico Madrin, Sergio Aguero, autorul a 17 goluri în ediţia recent încheiată din Primera Division, informează, miercuri, The Telegraph. Conducătorii grupării de pe Stanford Bridge caută soluţii pentru compartimentul ofensiv după ce au ratat transferul brazilianului Kaka, achiziţ

Directorul executiv al grupării londoneze, Peter Kenyon, ar fi demarat deja negocierile cu reprezentanţii clubului spaniol şi cu agentul fotbalistului, Pini Zahavi.

Potrivit publicaţiilor britanice, principalul impediment în realizarea tranzacţiei îl reprezintă pretenţiile financiare ale atacantului în vârstă de 21 de ani, care solicită un salariu stagional de aproximativ 12,5 milioane de euro.

Aguero, 18 selecţii şi 6 goluri în naţionala Argentinei pentru care a debutat la 18 ani, este ginerele lui Maradona şi evoluează pentru Atletico din 2006, an în care a fost cumpărat de la Independiente.

Vârful formaţiei madrilene, care în ediţia 2008-2009 a marcar 20 de goluri în toate competiţiile, este al doilea golgheter al echipei sale, după uruguayanul Diego Forlan (32 de goluri) , care a şi câştigat Gheata de Aur a Europei.

Urmăriţi ce ştia să facă Aguero pe vremea când nici nu împlinise 18 ani şi juca la echipa argentiniană Independiente.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite