Adrian Mutu zâmbeşte din nou. A scăpat de povara Chelsea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu zâmbeşte din nou. A scăpat de povara Chelsea
Adrian Mutu zâmbeşte din nou. A scăpat de povara Chelsea

Atacantul Fiorentinei a apărut la antrenamentul de ieri vizibil schimbat, ca un om care a scăpat de o mare povară. După suspendarea deciziei de a plăti celor de la Chelsea fabuloasa sumă de 17 milioane de euro, Mutu a devenit mult mai relaxat.

Mai citeşte:



Internaţionalul român a fost ieri numai cu zâmbetul pe buze, după ce luni, la prima întâlnire cu „tricolorii”, nervozitatea i se putea citi pe faţă.

Astfel, vârful Fiorentinei a ieşit primul pe gazon şi s-a jucat câteva minute cu mingea, făcând jonglerii la mijlocul terenului.

Apoi, Mutu s-a pregătit timp de 20 de minute separat de coechipieri, alergând alături de Nicolae Grigore, timp în care selecţionerul Răzvan Lucescu îl supraveghea cu atenţie.

La miuţa din a doua parte a antrenamentului, „Briliantul” a arătat că are, din nou, poftă de joc. A făcut multă risipă de energie şi s-a agitat în permanenţă.

Chelsea, „invitată“ la negocieri

Decizia Tribunalului Federal Elveţian de a suspenda temporar hotărârea Tribunalului de Arbitraj Sportiv îi acordă internaţionalui român răgazul de a-şi pregăti apărarea viitoare.

De asemenea, este un semnal clar recepţionat de Chelsea: sunt şanse mari ca procesul să fie rejudecat de la zero de TAS, caz în care pretenţiile financiare ale englezilor (peste 17 milioane de euro) vor fi reevaluate.

În aceste condiţii, clubul lui Roman Abramovici ia în calcul o variantă mai comodă, şi anume negocierea directă cu Mutu privind o diminuare semnificativă a pedepsei, pe placul ambelor părţi.

“Probabil că în noiembrie - decembrie vom primi un nou termen, când ni se vor cere probe, elemente şi documente noi”, a precizat Victor Becali.”În acest moment, responsabilitatea lui Adi este să joace fotbal!”, a încheiat impresarul lui Mutu.

„Mutu e fericit!“

Căpitanul Cristi Chivu a salutat schimbarea de atitudine a „decarului” naţionalei. „Noi nu puteam să-i alinăm supărarea decât poate cu o vorbă bună. Decizia de luni l-a făcut pe Adi foarte fericit”, a spus Chivu.

„Este foarte important să luăm maximum de puncte din meciurile cu Serbia şi cu Insulele Feroe, pentru a evita să picăm în urna a treia valorică în calificările pentru Euro 2012“, a completat fundaşul lui Inter Milano.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite