VIDEO Lei în Champions League, mieluşei în Europa League

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doar Getafe a mai spălat din ruşinea echipelor spaniole aseară în Europa League, după ce Atletico Madrid, Villareal şi Sevilla au pierdut in corpore. În cealaltă competiţie europeană, spaniolii au debutat cu victorii pe linie ale Barcelonei, Valenciei şi Realului.

După partidele fără cusur din Liga Campionilor, aseară spaniolii au fost aduşi cu picioarele pe pământ. Atletico Madrid, deţinătoarea trofeului Europa League, a fost învinsă la primul meci din grupa B, în deplasare, de grecii de la Aris Salonic (1-0), ironia sorţii, prin golul spaniolului Javito.

Villareal a fost învinsă în Croaţia de o echipă "disciplinată" a lui Dinamo Zagreb (2-0), cum avea să remarce presa spaniolă, în primul meci al grupei D.

Sevilla, fostă câştigătoare a trofeului celei de-a doua competiţii fotbalistice europene, în 2006 şi 2007, a pierdut, pe teren propriu, în faţa francezilor de la Paris Saint Germain, în grupa J.

Singura care a înregistrat un rezultat pozitiv aseară a fost Getafe, fosta echipă a lui Cosmin Contra, care a învins, pe teren propriu (2-1), formaţia daneză OB Odense, în grupa H, după ce, iniţial, a fost condusă cu 1-0.

Vezi pe adevarul.es rezumatele şi golurile partidelor jucate de echipele spaniole aseară, în Europa League.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite