Bergodi: "Cesinha trebuie să înţeleagă că eu şi Steaua nu stăm într-un jucător"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Stelei, Cristiano Bergodi, a declarat că este foarte mulţumit de modul în care se pregătesc elevii săi şi consideră că ar mai avea nevoie de încă trei transferuri pentru ca lotul să fie complet.

Tehnicianul a vorbit despre prima achiziţie a Stelei din această vară, polonezul Rafal Grzelak, despre care spune că este un jucător tehnic, care poate ajuta mult echipa: "Grzelak este stângaci, joacă în bandă şi poate face multe pentru noi. Acum îl aveam doar pe tânărul Ochiroşii, care se pregăteşte foarte bine şi sunt mulţumit de el. Am vorbit cu el şi i-am spus că indiferent dacă vine un alt jucător el va avea şansa să evolueze. Până acum nu i s-au dat prea multe şanse, e normal să vrea să joace şi avem meciuri în care să îl băgăm în teren. Grzelak se va alătura echipei în acest cantonament, vom vedea ce a făcut până acum şi îl vom introduce în program".

Italianul s-a arătat deranjat de faptul că brazilianul Cesinha ezită să dea un răspuns Stelei în privinţa transferului său şi a afirmat că "nu îi plac astfel de telenovele". "Cesinha trebuie să înţeleagă că eu şi Steaua nu stăm într-un jucător. Chiar dacă eu l-am adus în România şi îmi place mult ca jucător, nu pot accepta tergiversări. Nu sunt genul de antrenor care sună un jucător şi stă la dispoziţia lui. Cred că Steaua a făcut o ofertă şi nu se poate întârzia atât de mult un răspuns. Nu avem nevoie de telenovele, respect jucătorul, dar nu putem face treabă aşa", a menţionat Bergodi, care a adăugat că s-ar bucura dacă Steaua l-ar aduce pe Tiago, în timp ce despre Edinho, de la AEK Atena, nu ştie nimic.

În ceea ce îi priveşte pe jucătorii care nu au făcut deplasarea în stagiul de păregătire din Austria, tehnicianul a spus că îşi asumă răspunderea pentru deciziile pe care le-a luat, iar dacă a greşit, va plăti: "Am avut o discuţie cu conducerea despre jucătorii pe care nu i-am luat în lot şi îmi asum răspunderea pentru deciziile mele. Am o altă idee de echipă. Mă gândesc şi la jucătorii tineri care au evoluat mai puţin. În ceea ce îi priveşte pe Semedo şi Dayro Moreno, pot spune că Steaua nu stă în ei. Dacă nu s-au prezentat la reunire înseamnă că nu vor să joace. Aţi văzut vreun antrenor care să stea în câţiva jucători, chiar dacă sunt buni? Cu ceilalţi ce facem? Eu pot lucra cu jucătorii care stau la Steaua din plăcere, pentru că dacă nu pui suflet, nu faci performanţă. Chiar dacă nu îşi găsesc echipă şi vin înapoi, vor fi puşi deoparte şi vor porni cu un dezavantaj, din respect faţă de jucătorii care şi-au făcut treaba corect".

Citeşte aici mai multe despre prima achiziţie a Stelei din noul sezon!

 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite