Nae Manea: „Cesinha este îndrăgostit de fotbal”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul giuleştenilor, Nae Manea, nu crede că brazilianul Carlos Cesinha s-a prefăcut că este accidentat în ultima vreme şi afirmă că mijlocaşul său s-a întors cu o poftă mare de joc din Portugalia. Ultimul meci al lui Carlos Cesinha a avut loc exact în urmă cu o lună, în înfrăngerea cu CFR Cluj (1-4) din Giuleşti.

„Nu cred ce spunea Hizo despre el, că se preface că e accidentat. El a demonstrat că e un jucător de valoare şi că este îndrăgostit de fotbal. Noi ne bazăm pe el în continuare. A fost la antrenament, azi (nr ieri) şi s-a pregătit normal, cu toţi coechipierii. 

"S-a întors cu o poftă mare de joc. Au fost exerciţii pe care nu le-a făcut, dar este important că a venit cu chef de fotbal”, mărturiseşte Nae Manea, care spune că îl va folosi pe acesta de abia în ultimele două etape: „Nu ştiu dacă poate juca încă de acum. Trebuie să se pună la punct fizic, apoi vom vedea. De abia în ultimele două etape cred că mă voi baza pe el”, a încheiat Manea.

Rapid-CFR Cluj (1-4) disputat în etapa a X-a a Ligii I, la 17 octombrie, a fost ultima partidă jucată de Cesinha pentru giuleşteni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite