Cer excluderea vinovaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii dinamovişti din Peluza Sud nu-i mai vor pe jucătorii care au cântat maneaua pro Steaua.Petrecerea la care au participat Torje, Ropotan şi Pulhac i-ar putea costa mult mai scump decât se aşteptau.

Ultraşii dinamovişti din Peluza Sud nu au acceptat modul în care s-au distrat cei trei fotbalişti, cântând o manea pro Steaua, şi vor să fie daţi afară de către conducere.

Fanii au emis un comunicat prin care solicită ca lui Torje, Ropotan şi Pulhac să li se rezilieze imediat contractele.

„Întreaga mişcare dinamovistă a rămas siderată de momentele penibile prin care anumiţi fotbalişti ai clubului Dinamo au înţeles să se distreze după o înfrângere ruşinoasă în Liga I.

Cunoaşterea fiecărui vers al acelor melodii denotă faptul că ei nu sunt la prima ispravă de acest gen.

Somăm conducerea clubului Dinamo să rezilieze urgent şi unilateral contractele tuturor celor care şi‑au bătut joc de culorile clubului şi care au «sărbătorit» înfrângerea lui Dinamo pe ritmuri de manele şi pe melodii dedicate rivalelor noastre”, se scrie, printre altele, în comunicat.

Dragomir le ia apărarea

Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, a sărit în ajutorul fotbaliştilor şi îi consideră “nişte idioţi” pe cei care îi acuză. “Este o mare tâmpenie să-i acuzi pe copiii ăştia, numai nişte cretini şi nişte idioţi ar avea ceva cu ei.

Sărbătoreau şi ei, ce, nu mai au voie să bea şi ei un spriţ la o onomastică? Torje ăla cred că nu a mai pus gura pe băutură de trei ani de zile. Ce dacă Dinamo a pierdut, păi ce, suntem la război?

Ce, Dinu şi Dobrin nu au băut? Au băut şi ei, dar au făcut şi performanţă. Cel care nu bea nu e fotbalist. Au cântat de Steaua? Făceau şi ei mişto, atât”, a spus Dragomir.

Torje, agresat de fani

Luni seara, aproximativ 60-70 de suporteri s-au întâlnit cu Vasile Turcu, unul dintre acţionarii dinamovişti, pentru a discuta situaţia fotbaliştilor, întâlnire la care şi-a făcut apariţia şi mijlocaşul Gabriel Torje.

 Acesta a încercat să le explice că nu au cântat acea manea şi că filmuleţul postat pe www.youtube.com este un trucaj. Fotbalistul nu a fost crezut de fani, care au început să-l scuipe şi să-l înjure, Torje fiind nevoit să plece.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite