Cel mai tare serviciu de catering pe stadioane: cârnaţi la trenuleţ!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe stadionul celor de la St. Pauli, banalul wurst este servit cu trenuleţul electric. În plus, fanii stau la propriu pe un butoi cu...bere.

“Ciudaţi” este un cuvânt des folosit pentru a-i descrie pe fanii lui St. Pauli, una dintre nou-promovatele din acest sezon în prima ligă germană. În marea lor majoritate, aceştia sunt adepţi ai fenomenului „punk”, iar datorită emblemei lor – un craniu peste două oase în „x” – sunt numiţi „piraţii din Bundesliga”.

Mai nou, aceştia au găsit şi o modalitate extrem de originală de a-şi sprijini favoriţii de la stadion, fără a duce lipsă de tot confortul. Astfel, pe un fost turn de televiziune de lângă tribuna de nord-vest a stadionului „Millerntor” din Hamburg, aceştia şi-au amenajat un mic colţ de rai german.



Sigur, tribuna lor „oficială” nu aduce deloc a stabiliment pentru VIP-uri, dar „piraţii” se simt ca la ei acasă, printre sutele de poze şi decupaje din ziare agăţate pe pereţii „barăcii” lor, informează cei de la Bild.

Iar ca distracţia să fie maximă, sub fiecare scaun al ineditei tribune se află un butoi cu bere, iar celebrii „currywurst” le sunt serviţi fanilor cu un trenuleţ electric ce rulează prin faţa lor. Din păcate, locaţia nu dispune decât de 27 de locuri pe scaune, restul până la 50 de locuri cât poate ţine construcţia fiind în picioare.

image
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite