FOTBAL: Cel mai scump fotbalist al lumii în 1998, liber de contract

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul internaţional brazilian Denilson, cel mai scump fotbalist al lumii în anul 1998, când s-a transferat de la FC Sao Paulo la Betis Sevilla, în schimbul sumei de 32 milioane euro, va evolua în campionatul Vietnamului.

În vârstă de 31 ani, Denilson de Oliveira, campion mondial cu reprezentativa Braziliei în 2002, este în acest moment liber de contract, după despărţirea de formaţia braziliană Palmeiras. Fostul star brazilian, care a susţinut recent, fără succes, un test la formaţia engleză Bolton Wanderers, a acceptat să joace, în următoarele şase luni, la echipa Li Mang Hai Pong, aflată la jumătatea clasamentului primei divizii vietnameze.

Pasiunea pentru fotbal este foarte mare în Vientam, ţară cu peste 80 milioane locuitori, în care 80 la sută din populaţie a urmărit la televizor partidele Cupei Mondiale din 2006. Pe durata turneului final din Germania, unele familii vietnameze au achiziţionat generatoare electrice pentru a nu pierde niciun meci, în ciuda temperaturilor de 40 grade Celsius.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite