Cech poartă şi mască, şi cască

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petr Cech are mască personalizată cu iniţialele numelui său
Petr Cech are mască personalizată cu iniţialele numelui său

Naţionala Cehiei joacă mâine prima manşă a barajului cu Muntenegru pentru Euro 2012, însă nu ştie dacă se va putea baza pe serviciile portarului Petr Cech.

Omul numărul unu al cehilor, la propriu şi la figurat, şi-a fracturat nasul în meciul Blackburn - Chelsea (0-1) din Premier League şi face eforturi disperate pentru a se recupera în timp-record. Pentru aceasta, a apelat inclusiv la un dispozitiv special de protecţie confecţionat în Italia, aşteptând ok-ul final al medicilor. „Terminator" Cech poartă deja o cască după groaznica accidentare la cap suferită în 2006.

Isterie în Estonia

„Le Coq Arena" din Tallinn va primi vineri 10.000 de spectatori la manşa tur cu Irlanda, afluenţă de public cu care balticii nu sunt deloc obişnuiţi. Astfel, statistica spune că prima ligă estoniană are cea mai scăzută medie de spectatori (doar 160) din întreaga Europă. „În 10 ani, stadionul nostru s-a umplut doar de câteva ori, la inaugurare cu Olanda, cu Anglia şi cu Brazilia", a declarat fostul portar Mart Poom, cel mai cunoscut nume din istoria fotbalului estonian.

Susici: „Cum să-l oprim pe Ronaldo?"

După ce i-a scos pe „tricolori" din cursa pentru Euro, Bosnia se pregăteşte să lase acasă şi Portugalia lui Cristiano Ronaldo. Selecţionerul ex-iugoslavilor, Safet Susici, nu i-a pregătit însă un marcaj special jucătorului lui Real Madrid: „Nimeni nu-l poate ţine. Cum poţi să opreşti pe cineva care marchează 100 de goluri în 105 sau 106 meciuri?".

Tabloul play-off-ului

Mâine
Bosnia - Portugalia 21.00, Digi Sport 1
Turcia - Croaţia 21.05
Cehia - Muntenegru 21.15, Dolce Sport
Estonia - Irlanda 21.45, Dolce Sport 2

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite