Ceahlăul se întăreşte cu 6 buzoieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia antrenată de Florin Marin, Ceahlaul Piatra Neamţ, nou promovată în Liga I, vrea să-şi întărească lotul pentru campionatul viitor, iar în acest sens şase jucători de la Gloria Buzău figurează pe lista de achiziţii a nemţenilor.

"Vrem să ne întărim şi să formăm în timp o formaţie cu care să speriem granzii campionatului. Gândindu-ne că abia am format o trupă nouă, spunem noi de viitor, cred că pentru primul sezon in Liga I ar fi de ajuns să evităm retrogradarea", a declarat preşedintele CA al Ceahlăului, Viorel Mestecăneanu.

Lista jucătorilor doriţi de oficialii nemţeni de la Gloria Buzău îi cuprinde pe fundaşii Ioan Mera şi Adrian Poparadu, mijlocaşii Florin Sandu şi Florin Cojocnean, dar şi pe atacanţii Gueye Mansour şi Mircea Axente.

Astfel, Iona Mera şi-a exprimat personal interesul de a evolua din sezonul viitor la Ceahlăul, însă rămâne că părţile să se înţeleagă în privinţa transferului sau împrumutului. Fundaşul de 23 de ani este sub contract cu FC Timişoara, dar a fost împrumutat în sezonul trecut la FC Buftea. Pe de altă parte, Poparadu şi Axente sunt doriţi şi de Oţelul Galaţi.  

Lotul Ceahlăului se va reuni pe 29 iunie, iar timp de două săptămâni va efectua un stagiu de pregătire în localitate. După cantonamentul din Piatra Neamţ va urma un turneu de jocuri amicale în Turcia sau Ungaria.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite