FOTBAL: Ceahlăul a vândut bilete de 70.000 de lei la meciul cu Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Ceahlăul a vândut bilete de 70.000 de lei la meciul cu Steaua
FOTBAL: Ceahlăul a vândut bilete de 70.000 de lei la meciul cu Steaua

Ceahlăul Piatra Neamţ a încasat aproximativ 70.000 de lei din vânzarea biletelor pentru partida cu Steaua, din prima etapă a Ligii I, dintre aceştia aproximativ 28.000 de lei reprezentând benenficiul rezultat după scăderea tuturor cheltuielilor.

"Din banii adunaţi, cu 60 la sută am acoperit cheluielile de organizare ale meciului cu Steaua, iar restul de 40 la sută au intrat în visteria clubului. Nu putem decât să spunem că a fost o reţetă foarte bună din punct de vedere financiar, iar publicul a plecat mulţumit de la stadion, după părerea mea. Echipa a jucat foarte bine pentru că a ţinut în şah o echipă ca Steaua, timp de 80 de minute. Păcat de cele două greşeli individuale din final, care ne-au privat de un rezultat bun. Egalul ar fi fost o victorie de moral a Ceahlăului", a declarat directorul de marketing al FC Ceahlăul, Iulian Boghian.

La partida Ceahlăul Piatra Neamţ - Steaua, scor 0-2, din prima etapă a Ligii I, au asistat aproximativ 14.000 de spectatori, dintre aceştia 4.000 având abonamente.

Iulian Boghian a menţionat că reprezentanţii Ligii Profesioniste de Fotbal şi ai FRF i-au felicitat pe oficialii clubului Ceahlăul pentru modul în care au organizat partida. "Liga şi Federaţia ne-au felicitat pentru modul în care am reuşit să ne descurcăm cu organizarea, ca nou-promovată în prima ligă. Nu am avut nici o problemă. Am colaborat foarte bine cu jandarmii şi firma de pază. Ne-au ajutat, de asemenea, cei de la poliţia comunitară. Suntem mereu pregătiţi să facem faţă unui număr atât de mare de spectatori şi am probat asta când a fost nevoie", a completat Boghian.

Oficialul clubului nemţean se aşteaptă ca la partida cu Dinamo, din etapa a treia a Ligii I, să vină cel puţin la fel de mulţi spectatori. "Sunt sigur că vor veni la fel de mulţi suporteri. Nici n-a trecut mult timp de la partida cu Steaua, că deja suntem asaltaţi de o altă cerere mare de bilete, de către simpatizanţii grupării noastre, pentru vizita dinamoviştilor. Tot ce ne dorim este ca băieţii noştri să reuşească un rezultat bun la Galaţi. În felul acesta vor atrage spectatorii, din nou, la stadion"", a încheiat oficialul moldovenilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite