FOTBAL: Marian Barbu nu va mai prelua Ceahlăul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea clubului Ceahlăul Piatra Neamţ a anunţat, vineri, că antrenorul Marin Barbu nu va mai prelua formaţia nemţeană, deoarece nu a reuşit să îşi rezolve problemele contractuale cu echipa sa, Dunărea Giurgiu.

"Înţelegerea cu Marin Barbu a căzut. El trebuia să achite o sumă de bani celor de la Dunărea Giurgiu în cazul în care ar fi vrut să plece, dar noi nu puteam să îl ajutăm pentru că nu dispunem de aceşti bani. Ne-a anunţat vineri că nu poate pleca de la Giurgiu şi că nu poate veni la Ploieşti pentru meciul cu Astra. Căutăm alt antrenor", a declarat preşedintele de onoare al moldovenilor, Gheorghe Ştefan.

Marin Barbu pregăteşte formaţia din eşalonul secund Dunărea Giurgiu, dar s-a înţeles în urmă cu câteva zile cu Ceahlăul pentru preluarea funcţiei de antrenor. Pentru rezilierea contractului cu gruparea giurgiuveană, Barbu ar fi trebuit să plătească o sumă de bani, pe care însă nu a fost dispus să o achite, astfel că acordul cu Ceahlăul a picat.

În acest moment, cele mai mari şanse de a prelua formaţia din Piatra Neamţ le are Cristi Popovici, cel care a mai discutat cu oficialii clubului Ceahlăul înainte ca aceştia să anunţe că s-au înţeles cu Marin Barbu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite