Florin Marin a revenit la Ceahlăul după ce fusese demis în urmă cu zece zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Marin a revenit la Ceahlăul după ce fusese demis în urmă cu zece zile
Florin Marin a revenit la Ceahlăul după ce fusese demis în urmă cu zece zile

Tehnicianul Florin Marin va reveni în funcţia de antrenor principal al formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ, după zece zile de la încheierea contractului dintre el şi gruparea pietreană.

Decizia a fost luată aseară după ce echipa pietreană a fost eliminată din 16-imile Cupei României-Timişoreana de divizionara secundă Gaz Metan CFR Craiova cu scorul de 2-3 (1-0, 1-1) la lovituri de departajare.

"După înfrângerea din Cupă am făcut o analiză şi am ajuns la concluzia că nu trebuie să stricăm ce a fost bun la echipă. De comun acord cu Viorel Mestecăneanu (n.r. preşedintele CA Ceahlăul) am luat decizia de a-l aduce înapoi la echipă pe Florin Marin. În cursul zilei de mâine, domnul Marin îşi va relua atribuţiile pe care le-a avut şi înainte", a spus Gheorghe Ştefan.

"Când am plecat am spus că voi reveni oricând cu plăcere la Ceahlăul. M-am simţit bine la Piatra Neamţ şi am colaborat bine cu cei din conducere", a fost reacţia lui Florin Marin, care va sosi joi la Piatra Neamţ, iar vineri dimineaţa va conduce primul antrenament de la revenirea sa la echipă.

Florin Marin îşi reziliase contractul cu Ceahlăul după partida cu FC Braşov, scor 0-1, când antrenorul nu a dorit să scoată echipa de pe teren la cerinţa lui Gheorghe Ştefan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite