Cavani: "A fost un miracol"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Uruguayanul Cavani este golgheterul napoletanilor în Liga Europa
Uruguayanul Cavani este golgheterul napoletanilor în Liga Europa

Fotbalistul echipei Napoli, Edinson Cavani, a declarat, după victoria din meciul cu Steaua, scor 1-0, că golul pe care l-a marcat este un miracol şi că formaţia sa a demonstrat că poate realiza orice obiectiv, cu suflet şi voinţă, informează.virgilio.it.

"A fost un miracol. Sunt foarte fericit pentru acest oraş, care ne susţine mereu. Dedic acest gol lui Dumnezeu şi tuturor acestor oameni minunaţi. Partida a început prost, dar ne-am luptat până la final şi meritam acest premiu. Adversarii noştri s-au aşezat bine în teren, dar am demonstrat că poţi atinge orice obiectiv, cu suflet şi voinţă. Este foarte importantă această calificare", a spus Cavani pentru Mediaset.

Edinson Cavani consideră că nu se poate compara fostul jucător al echipei Napoli, Diego Maradona: "Eu ca Maradona? Nu mă gândesc la asta, Diego a fost foarte important aici. Tot ce pot spune este că vreau să dau totul în teren pentru aceşti suporteri fantastici".

Formaţia Steaua Bucureşti a ratat calificarea în 16-imile Ligii Europa, după ce a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa italiană Napoli, în ultima etapă a grupei K a competiţiei. Golul echipei italiene a fost marcat în minutul 90+3 de Cavani.

Pentru a reuşi calificarea în primăvara europeană, Steaua avea nevoie de cel puţin un egal în partida cu Napoli.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite