Caută întăriri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Săpunaru a mai jucat în România la FC Naţional şi Rapid
Săpunaru a mai jucat în România la FC Naţional şi Rapid

Clujenii au cinci accidentaţi până la finalul sezonului şi vor fotbalişti de valoare care să joace în meciurile din grupele Ligii Campionilor.

CFR Cluj se află la cea de-a treia participare în Liga Campionilor, însă este pentru prima dată când ardelenii ajung în grupe după meciuri eliminatorii, la precedentele prezenţe ei beneficiind de locul pe care l-a avut România la „masa bogaţilor". Performanţa clujenilor este cu atât mai mare cu cât CFR a obţinut patru victorii din patru posibile, coincidenţă, cu scoruri similare în dublele manşe: 2-1 în deplasare şi 1-0 acasă, la Lieberec şi Basel.

„Eu cred că am demonstrat ceva, am adus patru victorii fotbalului românesc întâlnind reprezentantele unor ţări ca Elveţia şi Cehia. E cea mai muncită calificare şi personal am îmbătrânit cinci ani în aceste meciuri! Competiţia însă abia acum începe. Doar în grupe poţi să te remarci", a spus la final patronul Arpad Paszkany.

Îl aşteaptă pe Săpunaru

Problema CFR-ului este acum lotul de jucători pe care Andone îl va avea la dispoziţie, deoarece campioana nu poate conta până la finalul anului pe cinci fotbalişti accidentaţi. După Ganea, Deac, Ronny şi Vass, la datorie a căzut, în meciul cu Basel, şi Bakary Sare. Ivorianul are fractură de peroneu şi ratează tot restul sezonului. Pentru a suplini absenţele, conducerea CFR-ului trebuie să transfere masiv în perioada următoare. „Avem trei jucători importanţi care aşteptau să vadă dacă intrăm în Liga Campionilor pentru a veni la noi. Sper ca până la finalul săptămânii să-i aducem la echipă", a dezvăluit Paszkany.

Unul dintre jucătorii acontaţi de CFR Cluj este fundaşul Cristi Săpunaru. Internaţionalul român de la FC Porto nu mai intră în planurile lusitanilor şi agreează o revenire în ţară, mai ales că niciuna dintre ofertele pe care le-a avut din străinătate nu s-au concretizat.

Al doilea jucător pe care CFR vrea să-l aducă este un grec. Fundaşul Giannis Kontoes e legitimat la AEK Atena, după ce timp de patru ani a jucat la Panionios. Clujenii mai au în vizor şi un vârf de atac.

Mitică s-a îmbătat la Monaco

Şeful Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a fost în culmea fericirii după calificarea CFR-ului. Aflat la Monaco, pentru a asista la Supercupa Europei, alături de Adalbert Kassai, el a desfăcut sticle de vin pe bandă rulantă.

„S-a matolit Bella Kassai. L-am felicitat pe Iuliu Mureşan şi eu, şi Kassai. Măcar să mai luăm opt sau nouă puncte ca să avem o echipă direct în grupele Ligii Campionilor peste doi ani. Kassai a comandat 11 sticle de vin că s-a calificat CFR-ul, câte una pentru fiecare jucător, bem şi noi un şpriţ. Mă simt mândru că sunt preşedintele Ligii şi facem puncte pentru România. Bella Kassai e într-o euforie totală", a declarat, euforic, Dragomir la gsp tv.

Info
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite