Cătălin Vlaicu, „o Bunică“ fără frică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul Gloriei Buzău a călcat duminică pe urmele „renegatului“ atacant Romică Bunică. Gloria a fost percepută ca un “satelit” al Stelei din cauza prieteniei dintre patronii Bucur şi Gigi Becali. În două rânduri, buzoienii i-au încurcat pe stelişti exact când le era mai greu.

În sezonul 2007-2008, în etapa a 17-a, pe stadionul Gloria, mare meci mare. Buzăul întâlnea pe Steaua, care se afla la 9 puncte de liderul CFR Cluj. Toată lumea îşi punea doar o singură întrebare: la câte goluri diferenţă va câştiga echipa din Ghencea. La 1-0 pentru Steaua, în minutul 91 atacantul Romeo Bunică a executat perfect o lovitură şi a egalat. Nici Bunică nu a avut puterea să se bucure prea tare în ciuda faptului că era primul său gol marcat în Liga I.

Bunică spune că nu-i stârneşte nicio amintire acel gol, deşi în pauza competiţională a fost transferat în Liga a III-a, la Râmnicu Sărat. “S-a vehiculat că am fost transferat din cauza lui Gigi Becali, dar nu e adevărat. Nu m-am bucurat pentru că am simţit că se va întâmpla ceva. Golul a însemnat în primul rând salvarea de la retrogradare a Gloriei”, a spus pentru “Adevărul” Bunică.

Lui Vlaicu nu îi este frică

“Sper ca golul marcat de Cătălin Vlaicu duminică să nu aibă asupra lui vreo consecinţă negativă”, a adăugat Romeo Bunică.
Duminică seara, căpitanul Gloriei, Cătălin Vlaicu, 23 de ani, a înscris golul de 1-1, scor cu care s-a încheiat partida. “Nu îmi este teamă că acest gol ar putea să-mi influenţeze negativ cariera. M-am bucurat că l-am dat, dar nu prea tare, ţinând cont de situaţia noastră din clasament.

Am fost pe teren la meciul în care a marcat Bunică în minutul 91. Nu este adevărat că din cauza acelui gol a plecat de la Gloria. S-a speculat datorită prietenei celor doi patroni. El a vrut să îşi înceapă cariera de antrenor”, a declarat pentru “Adevărul” Vlaicu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite