Cătălin Munteanu: "Dinamo nu a ratat campionatul cu Braşov, ci până acum"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Munteanu: "Dinamo nu a ratat campionatul cu Braşov, ci până acum"
Cătălin Munteanu: "Dinamo nu a ratat campionatul cu Braşov, ci până acum"

Mijlocaşul lui FC Braşov a declarat că Dinamo nu a pierdut campionatul în urma înfrângerii de duminică, cu FC Braşov, ci din cauza punctelor pierdute neaşteptat pe parcursul sezonului şi a menţionat cu nu a avut de luat nicio revanşă în faţa fostei sale echipe.

"Am obţiut o victorie meritată. Am jucat mai bine ca ei, iar Braşovul a jucat numai la victorie, chiar dacă au fost foarte multe speculaţii. Noi mai avem şanse pentru UEFA şi vom lupta până la capăt. Dinamo nu a pierdut campionatul în seara asta, l-a pierdut pe parcurs", a declarat Cătălin Munteanu.

Fostul mijlocaş al lui Dinamo a menţionat că nu a avut de luat nicio revanşă. "Cât am jucat aici mi-am făcut datoria şi mă bucur că la final tot stadionul m-a aplaudat", a spus Munteanu.

Victoria braşovenilor a fost salutată şi de Dani Coman, care a declarat: "A fost o victorie mare. Am demonstrat celor care credeau că ne vom da laoparte că suntem jucători profesioişti, că ne respectăm pe noi şi meseria noastră şi suntem cu toţii credincioşi".

Mijlocaşul Marius Măldărăşanu a declarat că aşteaptă corectitudine şi din partea liderului Unirea Urziceni în ultima etapă. "A fost o victorie mare, mai ales că i-am bătut şi acum, şi în tur. Speculaţiile ne-au ambiţionat şi mai mult. Aş vrea să-l văd pe Meme Stoica în ultima etapă, cu Steaua. Atunci vedem dacă se joacă corect. E vorba de onoare şi corectitudine. De aceea intrăm pe teren, să fim corecţi", a declarat Măldărăşanu, care şi-a exprimat regretul pentru durerea pe care o trăiesc fanii dinamovişti în urma acestui meci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite