Cassano va fi operat pe cord şi va lipsi între patru şi şase luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Antonio Cassano are o problemă cardiacă din cauza căreia a suferit un accident vascular cerebral şi va fi supus unei intervenţii chirugicale, perioada de indisponibilitate urmând să fie între patru şi şase luni, a anunţat AC Milan într-un comunicat.

Jucătorul va fi supus unei intervenţii chirurgicale pentru umplerea unei găuri între cele două atrii.

"După teste la un spital din Milano, AC Milan poate confirma că Antonio Cassano a fost victima unui accident cerebral. Examenele neurologice au necesitat 72 de ore pentru a arăta o uşoară problemă în zona creierului, fără daune durabile. Cauza problemei a fost identificată ca fiindd o gaură între atrii şi nu a putut fi detectată decât cu ajutorul unui material sofisticat. Jucătorul va fi supus unei intervenţii chirurgicale pe cord iar perioada de convalescenţă va fi de câteva luni", se arată în comunicat.

Antonio Cassano, în vârstă de 29 de ani, a fost spitalizat după ce i s-a făcut rău la sosirea pe aeroportul Malpensa, la câteva ore după meciul câştigat, sâmbătă seară, scor 3-2, în faţa formaţiei AS Roma, în campionatul Italiei. Fotbalistul nu a avut nicio problemă în avion, glumind cu Ibrahimovici şi Aquilani, însă imediat după aterizare a început să se simtă rău. El avea dificultăţi de vedere, de vorbire şi de mişcare, simptome ce păreau a fi cauzate de o cădere de presiune. Cassano a vrut să plece acasă, dar medicul echipei AC Milan a insistat ca el să se ducă la spital.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite