Cassano semnează azi cu Milan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antonio Cassano va pleca de la Sampdoria şi s-a înţeles deja cu AC Milan, informează Gazzetta dello Sport, urmând a semna înţelegerea în cursul zilei de azi.

Real Madrid i-a impus jucătorului o clauză de reziliere de 5 milioane de euro, ce va fi suportată de cele trei părţi implicate în tranzacţie: Sampdoria, Milan şi Cassano. Contractul nu va fi depus la ligă înainte de 2 ianuarie şi de deschiderea oficială a perioadei de transferuri, însă s-ar putea ajunge la un acord pentru a permite jucătorului să meargă în cantonamentul de la Dubai al noii sale echipe, care începe la 27 decembrie.

Sosirea lui Cassano ar putea implica plecarea brazilianului Ronaldinho. Oficial, Cassano îl va înlocui numeric pe Pippo Inzaghi, accidentat pînă la fnalul sezonului "chiar dacă nu au aceleaşi caracteristici", conform administratorului delegat, Adriano Galliani.

Cassano, în vîrstă de 28 de ani, a fost transferat în 2007 de la Real la Sampdoria, care l-a exclus din lot, după ce l-a insultat pe preşedintele grupării, Riccardo Garrone, informează Mediafax.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite