Cassano îşi face mea culpa: “A fost vina mea că am pierdut naţionala Italiei!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antonio Cassano a declarat că vrea să recupereze timpul pierdut şi refuză să mai intre în polemici cu fostul selecţioner Marcelo Lippi: „Acel dezastru a fost din vina mea”.

Starul celor de la Sampdoria a fost tras pe linie moartă de Lippi, dar odată cu instalarea lui Cesare Prandelli ca selecţioner, acesta s-a transformat într-unul din liderii noii Italii.

„Lippi? Nu vreau să mă mai gândesc la trecut sau să mai vorbesc despre Lippi. Prandelli e acum antrenor, iar cu el am o relaţie fantastică”, a declarat Cassano în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la baza de pregătire de la Coverciano, după Estonia – Italia 1-2.

„Prandelli m-a tratat în primul rând ca pe o persoană, iar pentru asta am să-i mulţumesc toată viaţa. Aventura mea alături de Azzurri a fost un dezastru, dar a fost vina mea. Acum vreau să recuperez timpul pierdut”, a adăugat fotbalistul de 28 de ani.

Cât despre faptul că deja este văzut ca un nou lider în vestiarul campioanei mondiale din 2006, Cassano a spus: „Nu am de gând să car eu echipa pe umeri. Sunt aici jucători cu 50, 60, poate 70 de selecţii. Citesc prin ziare că ar trebui să fiu eu liderul, dar nu pot să-mi asum o asemenea responsabilitate. Cred că fiecare din cei 23 de jucători care pot îmbrăca tricoul Italiei ar trebui să aibă câte o parte din responsabiliate şi să încerce să facă ceva notabil în aceşti doi ani.”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite