Cassano strică atmosfera

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Surpiza din lotul Italiei la Euro, Antonio Cassano, poreclit "Talentino", a demonstrat din nou că îşi merită renumele de jucător-problemă. Atacantul Sampdoriei s-a transformat în personajul

Surpiza din lotul Italiei la Euro, Antonio Cassano, poreclit "Talentino", a demonstrat din nou că îşi merită renumele de jucător-problemă. Atacantul Sampdoriei s-a transformat în personajul principal al antrenamentului de ieri al italienilor, după ce a reacţionat violent la o intrare prin alunecare a colegului Chiellini.

Cassano l-a înjurat cât a putut pe jucătorul lui Juventus, cel care a provocat accidentarea gravă a căpitanului Cannavaro cu puţine zile mai devreme.

Şi fundaşul proaspăt cumpărat de WfL Wolfsburg, Andrea Barzagli, a fost luat în colimator, fiind victima unei intrări criminale a aceluiaşi Cassano.

Din fericire pentru italieni, Barzagli, care se anunţă a fi unul dintre titularii din centrul apărării Italiei la Euro, a scăpat fără probleme. Selecţionerul Donadoni a încercat să calmeze spiritele, însă cotidianul italian "Gazzetta dello Sport" a dezvăluit că mai mulţi jucători de-ai "squadrei azzurra" l-au certat pe Cassano la vestiar.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite