Casillas şi-a prezentat biografia: "Modestia unui campion"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iker Casillas
Iker Casillas

Portarul echipei Real Madrid, Iker Casillas, şi-a prezentat, joi, la stadionul Santiago Bernabeu, biografia numită "Modestia unui campion", în prezenţa mai multor personalităţi cum ar fi Florentino Perez şi Alfredo di Stefano, informează presa spaniolă.

La eveniment, alături de Casillas au fost şi colegii săi de la Real Madrid, Alvaro Arbeloa, Esteban Granero şi Antonio Adán.

Iker Casillas s-a declarat surprins de faptul că jurnalistul Enrique Ortego a dorit să scrie biografia sa. "Nu înţelegeam prea bine de ce trebuia scrisă o carte despre mine. În plus, meritele mele de pe teren apar în mass-media şi este prea mult să le văd scrise într-o lucrare atât de impresionantă. Cărţile sunt făcute pentru a relata o viaţă întreagă sau o carieră întreagă, iar eu încă sunt în activitate", a spus el.

Casillas a mulţumit familiei sale, care l-a susţinut la lansarea biografiei. "Fără familia mea pot să vă asigur că nu aş fi fost aici. Vă mulţumesc că sunteţi alături de mine într-o zi atât de specială, pe care mi-o voi aminti mereu", a precizat portarul în vârstă de 30 de ani, vizibil emoţionat.

Biografia lui Casillas are 300 de pagini.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite