Gest de onoare: Sorin Cârţu s-a descătuşat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gest de onoare: Sorin Cârţu s-a descătuşat!
Gest de onoare: Sorin Cârţu s-a descătuşat!

Antrenorul a recunoscut că a greşit făcând semnul mâinilor încătuşate înspre arbitrul Augustus Constantin şi a decis să-şi dea demisia de la Pandurii. În locul său a fost numit Liviu Ciobotariu. Sorin Cârţu a anunţat ieri o decizie pe care o luase încă de marţi seară, aceea de a demisiona din funcţia de antrenor al echipei gorjene.

Şase etape de suspendare şi 6.000 de lei amendă a primit antrenorul echipei din Târgu-Jiu după gestul său din timpul şi de la finalul partidei cu Urziceni. Atunci, Sorinaccio i-a arătat lui Augustus Constantin gestul mâinilor încătuşate, referindu-se la situaţia tatălui arbitrului, aflat în continuare în închisoare.

„După ceea ce s-a întâmplat la ultima partidă cu Unirea Urziceni am considerat că virulenţa şi vehemenţa cu care am protestat la prestaţia arbitrului nu îmi face o imagine foarte bună şi, făcând o analiză cât se poate de pertinentă, am considerat că am greşit. Manifestarea respectivă nu-şi avea locul şi am considerat că e cel mai bine să plec pentru a nu avea o imagine greşită în faţa jucătorilor mei”, a spus Sorin Cârţu. 

După ce a discutat cu preşedintele Marin Condescu, cei doi au convenit asupra rezilierii contractului de comun acord.  „Marţi dimineaţă, după o noapte de gândire şi după ce am trecut în revistă tot ceea ce s-a întâmplat, am venit la domnul preşedinte Marin Condescu şi i-am spus că dacă doreşte putem să mergem mai departe în continuare, dar eu ştiu că am comis o greşeală şi restul rămâne să stabilim. Am ajuns de comun acord să reziliem contractul. E şi un gest al meu de a recunoaşte un anumit grad de vinovăţie în ceea ce am făcut”, a mai precizat Cârţu.

„Ciobi“, lăsat să plece

image

Gestul care a condus la demisia lui Cârţu  Foto: Gsp tv



Marin Condescu s-a mişcat repede şi i-a găsit un înlocuitor lui Cârţu. Liviu Ciobotariu, care pregătea echipa CS Otopeni, a semnat un contract cu formaţia olteană. „Ciobi” a găsit înţelegere din partea formaţiei ilfovene, care l-a lăsat să plece fără a avea pretenţii financiare.

„Magiun“ Barbu, la Ceahlăul

O altă schimbare de antrenor s-a produs pe banca echipei nemţene. După ce şi-a dat demisia din poziţia de antrenor, Florin Marin a fost înlocuit cu Marin Barbu. Cel poreclit „Magiun” vine de la divizionara B Dunărea Giurgiu şi a mai antrenat de două ori formaţia lui Gheorghe Ştefan.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite