Carlos Tevez: "Fără fotbal, aş fi fost mort, în închisoare sau drogat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul argentinian al echipei Manchester City, Carlos Tevez, a declarat, într-un interviu acordat unei publicaţii socio-culturale din Argentina, că fără fotbal, ar fi fost "mort, în închisoare sau drogat".

"Fără fotbal, aş fi sfârşit ca mulţi copii din cartierul meu, aş fi fost mort, în închisoare sau drogat undeva pe stradă", a spus, pentru publicaţia La Garganta Poderosa, Carlos Tevez, prezent în Argentina pentru Copa America.

Atacantul în vârstă de 27 de ani a copilărit în cartierul cunoscut sub numele de "Fuerte Apache", în apropiere de Buenos Aires. Aici, vedeta din Premier League este numit "jucătorul poporului".

La începutul lunii, Tevez a declarat că vrea să plece de la Manchester City, pentru a petrece mai mult timp cu fetiţele sale, care locuiesc în Buenos Aires, dorinţă exprimată şi în interviul acordat publicaţiei argentiniene.

"Nimeni nu spune că majoritatea populaţiei merge la muncă ora 06.00 dimineaţa. Presa nu prezintă ceea ce se întâmplă în cartierele noastre, ei nu ar putea trăi nici doi ani în aceleaşi condiţii. Eu cred că nimeni nu se naşte pentru a deveni delincvent şi că mulţi copii încep să fure din cauza inegalităţilor", a mai spus argentinianul.

Un argentinian din patru trăieşte în condiţii de sărăcie, potrivit unor studii realizate de organizaţii private.

"Sunt rari cei care reuşesc în viaţă ca fotbalişti. Este greu să trăieşti în sărăcie, astfel că poţi să o iei pe alte căi. Eu am fost atins cu o baghetă magică", a mai spus Tevez.

Carlos Tevez a sosit la Manchester City în sezonul 2009-2010 de la Manchester United. El a câştigat Cupa Ligii în sezonul trecut şi a fost cel mai bun marcator al campionatului, cu 21 de goluri, la egalitate cu bulgarul Dimităr Berbatov, de la Manchester United.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite