FOTBAL: Carlos Tevez vrea să se lase de fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starul lui Manchester City consideră că a câştigat suficient din fotbal şi în cazul în care Argentina va câştiga titlul mondial în Africa de Sud va abandona activitatea de performanţă.

„M-am săturat! Pur şi simplu m-am săturat”, spunea Tevez. „De patru ani sunt în Anglia şi nu am izbutit să învăţ un cuvânt în limba engleză. Până şi fetiţa mea a învăţat limba engleză. Eu nu pot”, povesteşte Tevez.

Starul argentinian mai are contract cu Manchester City până în anul 2014, dar în cazul în care Argentina va câştiga Cupa Mondială din 2010, el se va lăsa de fotbal. La 25 de ani, Tevez e pe cale să sufere o depresie teribilă, după ce nu a reuşit să speculeze şansa pe care i-a oferit-o Maradona la naţională. El crede că ar fi putut da mai mult, însă n-a fost în stare, aşa că ziua când va pune ghetele în cui este tot mai aproape.

„La mine în ţară, te poţi trezi jefuit pe stradă pentru nimic. Trăim într-o lume în care bogaţii devin mai bogaţi, iar săracii tot mai săraci. Eu am obosit”, mărturiseşte Tevez.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite