Carlo Ancelotti: "Putem câştiga pe Old Trafford"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui Cheslea, Carlo Ancelotti, a declarat după înfrângerea din meciul cu Manchester United, scor 0-1, că formaţia sa va trebui să câştige în retur pe Old Trafford şi este încrezător că acest lucru se va întâmpla, informează site-ul oficial al UEFA.

"Ştim că va fi dificil la Manchester. Trebuie să învingem pe Old Trafford şi suntem încrezători că putem reuşi. Prestaţia noastră a fost foarte bună astăzi şi am dat sută la sută. Am jucat un fotbal de calitate, chiar dacă am primit un gol ce putea fi evitat. Ne-am creat multe ocazii, mult mai multe decât adversarul.

Fernando Torres a fost ghinionist, iar Van der Sar a făcut o partidă mare. Nu meritam să pierdem, dar acest lucru nu mai contează. Sunt dezamăgit, dar această partidă reprezintă deja trecutul. Trebuie să ne gândim şi să o jucăm bine pe următoarea. Rezultatul nu ne avantajează, dar mai sunt 90 de minute. Pe Old Trafford va fi un altfel de meci din punct de vedere tactic. Va trebui să atacăm pentru a învinge", a spus Ancelotti.

Partida retur va avea loc la 12 aprilie, la Manchester.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite