Carles Puyol, imaginea unei campanii pentru protejarea urangutanilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carles Puyol
Carles Puyol

Căpitanul echipei FC Barcelona, Carles Puyol, este imaginea unei campanii pentru protejarea urangutanilor din Sumatra şi Borneo, a anunţat organizaţia International Animal Rescue (IAR).

Campania "Acţionează acum" are ca scop împiedicarea braconajului şi a distrugerii de către om a habitatului urangutanilor, animale care au rămas în număr de mai puţin de 66.000, informează cotidianul As.

"Personalităţi ca Puyol ajută ca această problemă să fie auzită de mai multă lume, având în vedere cât de important este fotbalul în Indonezia şi că este un jucător celebru, care a câştigat Cupa Mondială, anul trecut. Puyol şi-a arătat din prima clipă dorinţa de a ajuta în lupta pentru protejarea urangutanilor" , a declarat Karmele Llano, responsabil IAR.

Carles Puyol apare pe afişele campaniei, alături de mesajul: "Mie îmi pasă. Ţie?".

"Sunt profund mişcat de situaţia dificilă în care se află urangutanii, iar când mi s-a propus să particip la această campanie nu am ezitat", a afirmat fotbalistul într-un comunicat.

International Animal Rescue avertizează că dacă se va menţine ritmul actual, peste 20 de ani nu vor mai exista urangutani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite