Caracatiţa Paul a murit!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Caracatiţa devenită celebră în timpul Cupei Mondiale din acest an a încetat astăzi din viaţă la acvariul din Oberhausen.

Trista ştire a fost anunţată de Stefan Porwoll, directorul Centrului pentru viaţă marină din localitatea germană: „A murit noaptea trecută. A avut o moarte naturală şi liniştită."

Paul a uimit întreaga lume în această vară, când a ghicit toate rezultatele meciurilor asupra cărora a fost „consultat". Ca rezident în Germania, el a prezis iniţial doar rezultatele meciurilor Mannschaftului, ghicind atât victoriile cu Australia, Ghana, Anglia, Argentina şi Uruguay, dar şi înfrângerile contra Serbiei sau Spaniei. În plus, el a anticipat şi victoria Spaniei în finala cu Olanda, ultimele două preziceri transformându-l pe Paul într-un idol al ibericilor, care în repetate rânduri au făcut oferte substanţiale pentru un „transfer" sau măcar un „împrumut".

În vârstă de circa 2 ani, Paul se retrăsese din activitatea de prezicător la finalul Cupei Mondiale, speranţa de viaţă a speciei, de maximum 3 ani, făcând de pe atunci improbabilă revenirea sa pentru Euro 2012.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite