Capello le-a mulţumit jucătorilor, după demisia de la naţionala Angliei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fabio Capello
Fabio Capello

Antrenorul Fabio Capello, care a demisionat miercuri din funcţia de selecţioner al Angliei, le-a mulţumit foştilor săi jucători, dar şi membilor stafului tehnic şi federaţiei engleze pentru colaborarea din ultimii ani.

"Mulţumesc şi succes în viitor. Vreau să le mulţumesc jucătorilor, stafului tehnic şi federaţiei engleze (FA) pentru profesionalismul de care au dat dovadă în aceşti ani în care am fost antrenorul echipei naţionale", a precizat Capello într-un comunicat, conform agenţiei italiene Ansa.

Mai mulţi internaţionali englezi, între care şi Wayne Rooney, i-au adus un omagiu pe Twitter lui Capello, care a antrenat echipa Angliei din 2008.

"Sunt consternat că Fabio Capello a demisionat. O persoană bună şi un antrenor de cel mai înalt nivel. Va trebui ca un englez să îl înlocuiască. Harry Redknapp în opinia mea", a afirmat Rooney.

Jack Wilshere s-a declarat de asemenea şocat de plecarea lui Capello: "Sunt şocat de această veste. Cu adevărat consternat. El a ofst cel care m-a selecţionat pentru prima dată şi a crezut în mine. Mulţumesc, domnule Capello. A avut o influenţă enormă asupra carierei mele. Este trist să îl văd plecând".

Selecţionerul Angliei, Fabio Capello, a demisionat din funcţia deţinută, a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, Federaţia Engleză de Fotbal (FA). Demisia este urmare a întâlnirii cu preşedintele FA, David Bernstein şi secretarul general, Alex Horne, în care Capello şi-a exprimat dezacordul faţă de decizia federaţiei de a-i retrage banderola de căpitan lui John Terry.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite