Capello, „un prost cu pălărie“ cu Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fabio Capello
Fabio Capello

Eşecul cu Franţa de pe „Wembley” (1-2) a fost digerat cu greu de presa engleză, care l-a desfiinţat pur şi simplu pe selecţionerul Fabio Capello (foto).

„Laurent Blanc a moştenit o echipă hulită după Cupa Mondială, dar a reuşit să modeleze un grup care joacă pentru el, stă bine în teren, ţine posesia şi construieşte cu răbdare şi inspiraţie. Cât despre Capello, aceleaşi rânduri: Anglia e ruginită, a jucat fără direcţie şi fără inspiraţie", a comentat „The Sun".

„The Times" a remarcat că, spre deosebire de echipa lor, francezii au trecut peste coşmarul Cupei Mondiale, în timp ce „The Daily Mirror" a fost de părere că Anglia a primit o corecţie dură tocmai de la echipa care i-a făcut pe oamenii lui Capello să pară mai buni decât au fost în Africa de Sud.

Francezii, la a patra victorie la rând

Colac peste pupăză, antrenorul italian le-a dat apă la moară jurnaliştilor englezi, purtând la începutul partidei o şapcă. „După nebunul cu umbrelă, avem şi-un prost cu pălărie", a scris „The Mirror", făcând trimitere la fostul selecţioner Steve McClaren, care a condus ultimul său meci la naţională cu umbrela în mână.

Replica Angliei a fost atât de palidă, încât până şi francezilor le-a revenit glasul.

„N-a prea fost marele test anunţat", a titrat „L'Equipe", amintind că naţionala „Les Bleus" a ajuns la a patra victorie consecutivă, fiind în cea mai bună formă de la CM 2006 încoace.

Anglia 1

Foster - Jagielka, Ferdinand (Richards 46), Lescott, Gibbs (Warnock 72) - Henderson, Barry - Walcott (A. Johnson 46), Gerrard (Crouch 85), Milner - Carroll (Bothroyd 72). Selecţioner: Fabio Capello

Franţa 2

Lloris - Sagna (Reveillere 87), Mexes (Sakho 46), Rami, Abidal - Gourcuff (Hoarau 85), Mvilla, Nasri - Valbuena (A. Diarra 68), Benzema (Remy 67), Malouda (Payet 77). Selecţioner:Laurent Blanc

Goluri: Crouch 86 / Benzema 16, Valbuena 55

Stadionul „Wembley", Londra: 85.495

Arbitru: Claus Bo Larsen (Danemarca)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite