Capello susţine desfăşurarea CM din Qatar iarna

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fabio Capello face ce face şi îi enervează pe englezi
Fabio Capello face ce face şi îi enervează pe englezi

Selecţionerul Angliei, Fabio Capello, şi-a pus în cap şefii marilor cluburi din Anglia după ce a declarat că susţine ideea ca Mondialul de fotbal din Qatar, din 2022 să se dispute în lunile ianuarie şi februarie.

Contestat de presă şi de fanii englezi, Capello a stârnit din nou rumoare în fotbalul englez prin declaraţia făcută.

Conform cotidianului "Daily Mirror", şefii marilor cluburi din Albion sunt foarte nemulţumiţi la gândul că trebuie să îngheţe activitatea timp de cel puţin două luni în mijlocul sezonului.

Capello şi-a argumentat părerea prin faptul că în lunile de vară căldura este sufocantă în Qatar, iar jucătorii vor fi nevoiţi să stea închiţi în hoteluri pentru a beneficia de aerul condiţionat. "Este o problemă foarte mare. Nu e vorba numai de jocuri şi de antrenament, dar va fi foarte greu pentru jucători să stea numai în hoteluri şi să nu se poată relaxa sau să facă altceva. De aceea cred că este o idee bună ca Mondialul să se dispute în ianuarie/februarie.

Pe lângă şefii de club din Anglia, şi preşedintele echipei FC Barcelona, Sandro Rosel a respisn categoric ideea: "Trebuie să apăr interesele fotbalului spaniol. Un Mondial iarna ar provoca o întrerupere prea mare într-un campionat care, la fel ca şi cel englez nu are pauză de iarnă".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite