Capello şi-a dat demisia de la naţionala Angliei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fabio Capello
Fabio Capello

Demisia lui Capello vine ca urmare a discuţiei cu preşedintele FA, David Bernstein, în care italianul a cerut ca Federaţia să nu-i retragă banderola de capitan lui John Terry.

"În cadrul unei întâlniri de peste o oră, demisia lui Fabio a fost acceptată şi el va părăsi postul de selecţioner al Angliei cu efect imediat", se arată într-un comunicat al FA pe site-ul oficial.

"În timpul întâlnirii de azi şi de-a lungul perioadei sale ca selecţioner al Angliei, Fabio s-a comportant extrem de profesionist. Am acceptat decizia lui şi considerăm că este cea corecta. Îi mulţumim pentru ceea ce a facut şi îi dorim mult succes în continuare", a declarat preşedintele FA, David Bernstein.

Duminică, la postul Rai 1, Capello a declarat că nu este de acord cu FA, care a decis să-i retraga lui John Terry, acuzat de rasism, banderola de căpitan al selecţionatei engleze. FA a anunţat că John Terry nu va mai fi căpitan până la clarificarea cazului de insulte rasiste pentru care fotbalistul va fi judecat în iulie, după Euro-2012.

Terry a proferat insulte rasiste la adresa jucătorului echipei Queens Park Rangers Anton Ferdinand

Favorit să-l înlocuiască pe italian este Harry Redknapp (64 de ani). Managerul lui Tottenham a scăpat de un proces de evaziune fiscală.

32 de milioane de euro a adunat Fabio Capello din salariu ca selecţioner al Angliei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite