Cântând în ploaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cociş a intrat în poartă la primul antrenament din Elveţia, întrerupt de o ploaie torenţială Bogdan Lobonţ are postul de titular ameninţat, şi nu doar de Marius Popa şi Edi

Cociş a intrat în poartă la primul antrenament din Elveţia, întrerupt de o ploaie torenţială

Bogdan Lobonţ are postul de titular ameninţat, şi nu doar de Marius Popa şi Edi Stăncioiu, ci şi de jucătorul lui Lokomotiv Moscova, Răzvan Cociş.

Mijlocaşul ruşilor a arătat că este un real talent în poartă, după ce la finalul şedinţei de pregătire de luni seară şi-a pus mănuşile şi a "închis" poarta în faţa lui Marius Niculae, Daniel Niculae, Marica, Petre sau Raţ.

Tânărul fotbalist le-a demonstrat coechipierilor că are stofă de golkeeper şi că poate sta fără probleme în poartă fără a încasa prea multe goluri.

Spre finalul antrenamentului de luni seară, disputat pe AFG Arena din St. Gallen, Cociş l-a "provocat" pe colegul său Edi Stăncioiu să-i dea mănuşile pentru a-i lua locul.

Portarul campioanei CFR nu a stat pe gânduri şi a acceptat. Jucătorul moscoviţilor a apărat peste 30 de lovituri, printre cei care nu au reuşit să-l depăşească fiind atacanţii Ciprian Marica, Daniel Niculae şi Marius Niculae, dar şi Răzvan Raţ, Nicolae Dică sau Florentin Petre.

"Loby are emoţii. Este în pericol pentru că am înţeles că Răzvan este foarte bun", a glumit Paul Codrea, după primul antrenament al "tricolorilor" pe pământ elveţian. "Nu este prima dată când stau în poartă. Îmi place, mai fac glume cu colegii mei de la echipa de club".

Pe urmele lui Pancu şi Contra

Cociş nu este singurul jucător de câmp român care a demonstrat că se descurcă foarte bine şi în poartă, Daniel Pancu, pe vremea când juca la turcii de la Beşiktaş Istanbul, şi Cosmin Contra, într-un meci pe care formaţia sa, Getafe, l-a disputat contra celor de la Atletico Madrid, au luat mănuşile în meciuri oficiale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite