Steaua plânge după banii din Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua plânge după banii din Liga Campionilor
Steaua plânge după banii din Liga Campionilor

Gigi Becali afirmă că nu-l interesează Liga Europa, deoarece această competiţie nu e bănoasă. Patronul spune că nu mai aduce niciun jucător în iarnă. Ploaie, vânt şi frig. Istanbulul nu a fost prea primitor cu steliştii ieri. Ajunşi în jurul prânzului în Turcia, roş-albaştrii nu au stârnit mai deloc interesul gazdelor.

Câţiva ziarişti rătăciţi prin aeroport şi o mână de localnici neinteresaţi au fost singurii turci care s-au nimerit în acelaşi timp în care au aterizat stelişti.

Nederanjaţi de presa din Ţara Semilunei, oficialii din Ghencea s-au gândit că îşi vor croi drum repede spre amplasamentul unde şi-au rezervat cazarea.

Cum Hotelul „Agaoglu My City” e situat undeva pe autostradă, iar turcii conduc maşinile fără să respecte vreo regulă de circulaţie, delegaţia Stelei a ajuns cu o întârziere de circa o jumătate de oră la stabiliment.

În hotelul Stelei s-au cazat şi doi fani ai lui Galatasaray, care i-au întâmpinat pe jucătorii din Ghencea cu scandarea lor consacrată: „Cim-bom-bom!”.

lui Kapetanos i s-au rătăcit bagajele

Kapetanos şi-a dat seama că nu are bagajul, în care ţinea pe lângă bunurile personale şi ghetele de joc. Oficialii din Ghencea au intrat în alertă, l-au trimis pe atacant în cameră şi au promis că vor rezolva problema în cel mai scurt timp, Pantelis primindu-şi în cele din urmă lucrurile în cursul zilei de ieri.

Din delegaţia Stelei fac parte şi nelipsitele rude ale patronului Gigi Becali, dar selecţionerul echipei naţionale de tineret, Emil Săndoi, şi secretarul general al LPF, Vali Alexandru. Becali va ajunge abia astăzi la Istanbul, cu un avion privat. El susţine însă că Liga Europa e o competiţie secundară.

„Contra lui Fener o să odihnim jucătorii, pentru că nu vreau să fim obosiţi. Pentru ce să să ne zbatem? Pentru 120.000 de euro cât ia echipa dacă învinge şi 60.000 la egal? Nu, nu mă interesează asta, nici imaginea, lumea se învârteşte în jurul banilor, iar banii sunt în Liga Campionilor. Obiectivul nostru este campionatul. Urziceniul ia din Ligă 12-13 milioane, Steaua ar fi luat 17-18 milioane cu bilete cu tot”, a declarat Becali.

Patronul susţine că nu va mai băga niciun ban în transferuri: „Avem super echipă, plus o grămadă de rezerve, nu mai e nevoie de nimeni. Ce să mai vorbim de Bibişkov şi de Grzelak? La gară cu ei, tată! Grzelak să ia trenul de Polonia, Bibişkov să ia trenul de Bulgaria, şi cu asta basta. Steaua joacă de cinci ori mai bine cu Stoichiţă decât o făcea cu Bergodi”.

Cheia meciului

image

La al cincilea sezon în tricoul lui „Fener”, atacantul brazilian Alex (foto dreapta) a ajuns căpitanul echipei şi o piesă de neînlocuit în angrenajul formaţiei lui Christoph Daum.

Astfel, în 156 de meciuri disputate, decarul turcilor a marcat 86 de goluri şi a dat 74 de pase decisive. În primul meci cu Steaua, de pe Ghencea, Alex nu a jucat, fiind menajat, însă diseară este aşteptată revenirea sa în atacul lui Fenerbahce, alături de Şenturk sau Guiza.

image

E mai rentabil să câştigi campionatul decât să mergi în primavara europeană, dar asta nu înseamnă că nu ne vom mobiliza exemplar.

image


Mihai Stoichiţă
antrenor Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite