Liga 1 nu e ca Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liga 1 nu e ca Liga Campionilor
Liga 1 nu e ca Liga Campionilor

Timişoara s-a împiedicat neaşteptat la Iaşi, după o eroare a portarului Costel Pantilimon.Euforia calificării în faţa Şahtiorului nu a durat pentru bănăţeni decât până la meciului de ieri, de la Iaşi.

Dacă bănăţenii au ajuns în play-off-ul Ligii Campionilor graţie a două rezultate de egalitate cu Şahtior Doneţk, remiza de aseară cu Poli Iaşi ridică primele semne de întrebare în ceea ce priveşte pretenţiile la titlu ale trupei lui Sabău.

Faţă de meciul cu echipa lui Lucescu, Sabău nu a schimbat echipa aproape deloc, însă, probabil că bănăţenilor le-a lipsit entuziasmul din meciul cu Şahtior.

Tânărul atacant ieşean  Vlad Bujor, pariul lui Grigoraş în acest debut de campionat, a scăpat singur cu Pantilimon încă din minutul 2, dar a fost deposedat în momentul şutului. Până la pauză, cele două echipe au practicat un fotbal atractiv, fără să aducă modificări pe tabela de marcaj.

La reluare, Parks a redus tribunele la tăcere după ce a profitat de o greşeală în defensiva ieşenilor. Politehnica a revenit însă după numai cinci minute, căpitanul Munteanu reluând cu capul o centrare din corner.

A fost vorba şi de o mare eroare a portarului Pantilimon, cotat deja de Dumitru Dragomir la peste 10 milioane de euro,  însă care se dovedeşte prea crud în unele faze pentru un pas atât de mare.

Împinşi de la spate de un public frenetic, ieşenii au continuat seria de atacuri la poarta lui Pantilimon, care a scăpat fără gol la ocaziile semnate de Miclea, respectiv Bujor, în trei rânduri. Timişoara s-a trezit din pumni în ultimele minute, însă prea târziu pentru a opri Politehnica Iaşi să obţină primul punct din această ediţie de campionat.

Nibombe a încurcat tricourile

Fundaşul togolez Dare Nibombe de la FC Timişoara a jucat timp de 55 de minute cu numărul lui Magera pe tricou. Neregula a fost observată de arbitru numai când l-a avertizat pe jucător cu cartonaş galben. După intervenţia preşedintelui Chivorchian, Nibombe a schimbat tricoul 27 cu cel cu numărul 6.

image

Este un rezultat bun, dacă ţinem cont că în prima etapă am pierdut la scor în Giuleşti. Suntem pe drumul cel bun.

image


Petre Grigoraş
antrenor Poli Iaşi

1 - 1

Poli Iaşi:
Pleşca – Buta, Ilie, Munteanu, Costache – Miclea (75 Bâlbă), Milea, Ignatov (65 Bersnjak) – Bratu, Constantin, Bujor (87 Bârlădeanu).

Antrenor:
Petre Grigoraş

FC Timişoara:
Pantilimon – Bădoi (81 Goga), Nibombe, Cisovsky, Artavadz Karamyan –Stancu, Alexa, Bourceanu,
Arman Karamian – Parks (72 Magera), G. Bucur.

Antrenor:
Ioan Sabău

Goluri:
  L. Munteanu 61 / Parks 56

Stadionul
Emil Alexandrescu: 6.000

Arbitru
: Sebastian Colţescu (Craiova)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite