FOTBAL: Arman Karamian şi Maxim vor să joace cu Celtic în Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Atacantul armean al lui FC Timişoara, Arman Karamian, a declarat că îşi doreşte ca formaţia bănăţeană să joace împotriva lui Celtic în preliminariile Ligii Campionilor, în speranţa că se va repeta istoria şi trupa de pe Bega va reuşi din nou să îi învingă pe scoţieni.

"Trecem printr-o perioadă normală de acumulări fizice şi trebuie să muncim foarte mult, deoarece în Champions League, chiar şi în faza preliminariilor, nu poţi să faci faţă dacă nu eşti pregătit perfect. În Liga Campionilor, mi-aş dori să jucăm acolo cu Celtic sau Anderlecht. Celtic în mod special aş vrea, deoarece ştiu că în urmă cu aproape trei decenii scoţienii au fost eliminaţi la Timişoara şi, poate, istoria se va repeta", a declarat Arman Karamian, duminică, pentru site-ul oficial al echipei viola.

Jucătorul armean a mai precizat că o altă dorinţă a sa este ca în campionatul viitor FC Timişoara să obţină un trofeu, "să se bucure toţi fanii şi întreg Banatul".

În privinţa situaţiei contractuale, Arman a spus că va discuta în Austria cu patronul Marian Iancu, precizând că şi el, şi fratele său Artiom îşi doresc să rămână la Timişoara.

Un alt jucător din lotul Timişoarei, Florin Maxim, îşi doreşte de asemenea să joace cu Celtic în preliminariile Ligii Campionilor. "Eu îmi doresc să întâlnim pe Celtic Glasgow, deoarece îmi plac formaţiile britanice", motivează Maxim, pentru care cantonamentul de la Debrecen reprezintă "o perioadă grea, cu acumulări fizice absolut necesare pentru orice fotbalist".
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite