Derby demn de Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Derby demn de  Liga Campionilor
Derby demn de Liga Campionilor

Cele două echipe le-au oferit fanilor un meci excelent. CFR a condus de două ori, iar Steaua a fost salvată, ca de obicei, de grecul Pantelis Kapetanos.“Dacă batem CFR-ul înseamnă că echipa are valoare. Nu am avut adversari grei până acum. Să vedem, dacă CFR e echipă, atunci să demonstreze”, spunea sec Gigi Becali înaintea partidei. Vezi aici FILMUL MECIULUI

Citiţi şi:


Clujenii le-au dat prima lecţie de fotbal steliştilor încă din minutul trei, când roş-albaştrii nici nu se aşezaseră bine în ghete.

Yssouf Kone a profitat din plin de apatia unei defensive rămase de câteva zile fără Dorin Goian, unul dintre stâlpii ei din ultimii ani, şi a marcat cu un şut plasat din interiorul careului.

Pe moment, Steaua a acuzat din plin şocul, demonstrând că evoluţiile şterse din ultima vreme, acoperite, ce-i drept, de rezultate, n-au fost deloc întâmplătoare.

Roş-albaştrii au început apoi să spere după ce Surdu a reuşit să egaleze chiar înainte de pauză, din pasa “Motanului” Bogdan Stancu.

Numai că, la reluare, Dario Flores le-a tăiat din nou elanul gazdelor şi a restabilit diferenţa, printr-o lovitură de cap care nu i-a lăsat nicio şansă lui Tătăruşanu.

Ca şi la Piatra Neamţ, salvarea a venit tot de la grecul Kapetanos, care a marcat la numai două minute după ce a fost introdus pe teren.  Finalul le-a aparţinut roş-albaştrilor, care au trecut de mai multe ori pe lângă victorie.

Tănase, aclamat de tot stadionul

Deşi nu este încă complet refăcut în urma unei leziuni fibrilare suferite în urmă cu câteva săptămâni la un antrenament de-al Argeşului, Cristi Tănase a păşit totuşi aseară pe gazonul arenei din Ghencea.

Fotbalistul pentru care Steaua a plătit 1,8 milioane de euro a fost prezentat publicului, fiind aplaudat la unison. Tănase a fost îndrăgit instantaneu de fani, mai ales că a acceptat să scandeze împotriva rivalei Dinamo, la cererea galeriei.

Scaune moderne în Ghencea

Steaua a încheiat un parteneriat cu firma OMP, lider mondial în producţia de echipamente de tunning. Colaborarea constă în echiparea băncilor de rezerve de pe stadionul „Steaua” cu scaune moderne. 

2 - 2

Steaua:  Tătăruşanu – Golanski, E. Baciu, Ghionea, P. Marin – Szekely (’68 Ochiroşii), Onicaş, A. Ionescu, Nicoliţă – B. Stancu (’65 Kapetanos), Surdu

Antrenor: Cristiano Bergodi

CFR Cluj: Nuno Claro – Tony, G. Mureşan, Alcantara, Panin – A. Leao, D. Flores – Mara (’55 Deac), Peralta (’79 Traore), Dubarbier – Y. Kone (’90+2 E. Dică)

Antrenor: Antonio Conceicao

Goluri: Surdu (’42), Kapetanos (’68) / Y. Kone (’3), D. Flores (’54)

Stadionul Steaua: 20.500

Arbitru: Alexandru Deaconu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite