FOTBAL: Cristiano Ronaldo: " Real Madrid va fi finalistă în Liga Campionilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a afirmat că noua sa formaţie, Real Madrid, va juca în finala ediţiei 2009-2010 a Ligii Campionilor, informează ediţia online a Marca, citată de AFP.

"Nu am niciun dubiu. Cu echipa pe care o avem vom juca finala Ligii Campionilor", a spus noul jucător al grupării spaniole. El a precizat că obiectivul echipei este câştigarea campionatului, după ce a fost întrebat dacă Real poate câştiga titlul de campioană, Liga Campionilor şi Cupa Spaniei.

"Prioritatea este campionatul. Liga Campionilor este foarte frumoasă, dar contează mult şi tragerea la sorţi", a mai spus acesta.

Gruparea spaniolă nu a mai trecut de optimile Ligii Campionilor în ultimii cinci ani, iar finala din 2010 se va juca pe stadionul lui Real Madrid, Santiago Bernabeu.

Preşedintele formaţiei, Florentino Perez, a plătit aproximativ 200 de milioane de euro pentru achiziţionarea în această vară a lui Cristiano Ronaldo, a lui Kaka şi Karim Benzema.

"Vreau să câştig la Real şi Balonul de Aur, dar nu acest trofeu este prioritatea mea", a adăugat Ronaldo, cumpărat de la Manchester United pentru aproape 94 de milioane de euro, cea mai mare sumă plătită în istorie pentru transferul unui fotbalist. El va fi prezentat oficial suporterilor luni seară, pe stadionul echipei, care ar putea să fie plin.  

Cotidianul AS scrie că portughezul ar putea purta tricoul cu numărul 9, lăsat vacant de atacantul argentinian Javier Saviola.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite