Mutu şi Bilaşco, în atacul echipei ideale a Ligii Campionilor (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mutu şi Bilaşco, în atacul echipei ideale a Ligii Campionilor (VIDEO)
Mutu şi Bilaşco, în atacul echipei ideale a Ligii Campionilor (VIDEO)

Trei fotbalisti ai lui Dan Petrescu sunt în echipa etapei în Champions League. Celor trei li se alătură Mutu, revenit cu o dublă în partida de la Debrecen, care i-a adus destule laude în presa din Europa

Daniel Tudor, Galamaz şi Bilaşco de la Unirea, plus Mutu de la Fiorentina, stau alături de Fabregas de la Arsenal, dar şi de killerul Barcelonei, Ryazantsev de la Rubin Kazan, în 11-le de vis al ultimei etape, în viziunea fanilor din toată lumea.

Vezi ce scrie pe site-ul UEFA:

Daniel Tudor (vezi penalty-ul apărat)
Portarul Unirii a reuşit să apere un penalty executat de Stever Davis. Salvarea lui Tudor a fost decisivă în victoria Unirii din Scoţia.

George Galamaz
Experienţa lui Galamaz şi-a spus cuvântul într-o apărare formată din doar 3 oameni.

Marius Bilaşco
Rangers n-a putut să-l oprească de la golul egalizator dat din pasa lui Brandan.

Mutu (vezi un gol spectaculos reuşit de "Briliant")
Victoria reuşită de Fiorentina, 2-0 cu Liverpool în etapa a doua a crescut aşteptările la Firenze, astfel încât victoria cu Debrecen era luată drept certă. După golul de început de meci al lui Debrecen, Fiorentina a revenit în meci datorită dublei vitale reuşite de Mutu.

VezI 11-le din Ligă, ales de site-ul UEFA:

Daniel Tudor (Unirea Urziceni) - George Galamaz (Unirea Urziceni), Squillaci (Sevilla), Khachridi (Dinamo Kiev), Heinze (Marseille) - Fabregas (Arsenal), Ryazantsev (Rubin Kazan), Karadeniz (Rubin Kazan), Magrao (Dinamo Kiev) - Bilasco (Unirea Urziceni), Mutu (Fiorentina)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite