Campioana Cupei Hagi, învinsă de Luceafărul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa Luceafărul Brăila a câştigat, joi, faza zonală Galaţi a Cupei Hagi la fotbal, întrecere rezervată copiilor născuţi după 1 ianuarie 1997.

În ultimul act al competiţiei disputate pe stadionul “Siderurgistul” din Galaţi, Luceafărul s-a impus la loviturile de departajare, scor 4-1 (2-2 la finalul timpului regulamentar), în faţa formaţiei Steaua Dunării Galaţi, câştigătoarea primei ediţii a Cupei Hagi.

În urma turneului de la Galaţi, Luceafărul Brăila şi Steaua Dunării s-au calificat pentru turneul final de la Constanţa.

Hagi, impresionat de puştii talentaţi

Hristu Corozel (Steaua Dunării Galaţi) a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului, Florinel Coman (Luceafărul Brăila) a primit titlul de cel mai tehnic fotbalist, acelaşi jucător câştigând şi titlul de golgheter, împreună cu Marius Pascu (Unirea Focsani) – ambii cu câte şase goluri. Mihăiţă Băisan (Luceafărul Brăila) a fost desemnat cel mai bun portar al competiţiei.
„Sunt mereu alături de copii.

Ei reprezintă viitorul fotbalului. Avem datoria să creăm entuziasm în rândul copiilor. Unii câştigă, alţii pierd, dar nu asta contează. Copiii trebuie să aibă plăcerea de a juca fotbal. Am văzut mulţi puşti talentaţi la Galaţi, aşa cum am văzut în fiecare oraş în care s-a disputat cupa”, a spus Gheorghe­ Hagi.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite