“Campioana? Tot CFR Cluj!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arpad Paszkany, finanţatorul lui CFR, spune că echipa sa are toate şansele de a câştiga un nou titlu. Victoria lui CFR Cluj cu Dinamo (1-0), mai clară decât o arată scorul, a readus optimismul în tabăra ardelenilor.

Meciul impresionant reuşit de CFR Cluj vineri l-a entuziasmat pe finanţatorul ardelenilor, Arpad Paszkany. “Victoria putea să aibă proporţii serioase dacă în poarta lui Dinamo nu era Lobonţ. Lupta pentru câştigarea campionatului rămâne deschisă.

Nu se poate spune că Dinamo este lider de conjunctură, dar a jucat doar două meciuri cu echipe puternice şi campionatul e lung. Avem toate şansele să câştigăm iar campionatul”, a spus Paszkany. Ultima echipă care a reuşit să câştige două titluri la rând e Steaua, campioană în 2005 şi 2006.

“Suntem cea mai bună echipă din campionat, avem cel mai bun lot, iar jucătorii au început să evolueze din ce în ce mai bine”, a declarat şi Iuliu Mureşan, preşedintele lui CFR. În schimb, meciul a tulburat apele la Dinamo. “Avem jucători care nu au ce căuta la Dinamo, de exemplu Diakite. Vom lua măsuri, dar acum sunt prea supărat, mai ales pe jucători, pentru că au fost jalnici”, a declarat după meci Vasile Turcu, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al lui Dinamo.

“Greşeli mari”

Istvan Kovacs, centralul partidei, e acuzat de fostul arbitru internaţional Ion Crăciunescu de a fi condus meciul “aşa cum i-a fost dictat de sus” pentru că nu a sancţionat faulturile dure ale dinamoviştilor. “Am văzut mai multe faulturi grosolane nesancţionate. Îmi venea ­să-mi pun mâna la ochi. Kovacs a făcut nişte greşeli nepermis de mari. În România se poartă arbitrii orientaţi. Dacă Istvan Kovacs va arbitra şi în continuare la fel, în doi-trei ani se curăţă”, a declarat Crăciunescu pentru NewsIn.

CFR Cluj

Stăncioiu - Panin, Cadu, De Sousa Galiassi, Pereira - Gabriel Mureşan, Dani (Peralta 68) - Dubarbier, Culio, Trică (Deac 78)- Yssouf Kone (Didi 85). Antrenor: Maurizio Trombetta

Dinamo

Lobonţ - Blay, Tamaş, Julio Cesar, Ze Diabate - Adrian Cristea, Ropotan, Izvoranu (Diakite 63), Boştină (Torje 56)- Florin Bratu (Miranda 38), Dănciulescu. Antrenor: Mircea Rednic

Stadion “Dr. Constantin Rădulescu”: 15.000
Goluri: Kone 40
Arbitru: Istvan Kovacs

Bratu a spus adio sezonului

Înfrângerea de la Cluj a adus o nouă accidentare gravă în lotul lui Dinamo. Liviu Bătineanu, medicul echipei, a declarat ieri că Florin Bratu va rata restul sezonului.

“Florin a fost la clinica de diagnostic Phoenix şi a efectuat rezonanţa magnetică în urma căreia s-a constatat că a suferit o entorsă a genunchiului cu leziuni ligamentare, ceea ce înseamnă că pentru el acest sezon este compromis.

Nu există dubii în privinţa diagnosticului, pentru că imaginile sunt citite în timp real şi la Zürich”, a spus Bătineanu. Bratu, accidentat în minutul 32 al meciului cu CFR, se alătură astfel pe lista jucătorilor dinamovişti accidentaţi grav, alături de Ianis Zicu şi Cristi Pulhac.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite