Calificare cu emoţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Când stai la adăpostul unui 1-1 obţinut în deplasare şi joci acasă eşti relaxat cu gândul la calificare. Aşa s-a întâmplat aseară şi cu CFR Cluj, care a evoluat fără determinare, dar s-a impus cu 2-0 în returul cu FK Sarajevo.

Prima ocazie s-a lăsat aşteptată până în minutul 20. Scăpat singur cu Alaim, Dubarbier a apelat la “artificii”, un lob de la 20 de metri, în detrimentul unei pătrunderi sigure.

Balonul a trecut pe lângă poartă, fără a-l încerca pe goalkeeperul oaspeţilor. A rămas 0-0, iar partida şi-a pierdut din nou ritmul. Şi a trecut încă aproape un sfert de ceas, cu acelaşi joc insipid al clujenilor. Pe final, ardelenii au mai apăsat odată pe acceleraţie.

Dubarbier a deviat bine cu capul în faţa porţii, iar Yssouf Kone a trimis elegant cu latul în poartă. Gol, şi meci pentru CFR Cluj, care în cea de-a doua repriză a ermetizat defensiva, şi a mai încercat ofensiv mai mult de dragul celor 10.000 de spectatori.

Peralta a mai irosit o ocazie, trimiţând peste transversală, la fel şi Culio, care l-a încercat de la distanţă pe Alaim cu un şut-centrare.

Bosniacii au dat-o-n bară!

Oaspeţii au irosit şi ei o ocazie incredibilă! Hadzici a scăpat singur cu Nuno Claro, l-a depăşit pe goalkeeperul portughez, dar, singur cu poarta goală, a trimis în bară! La doar câteva minute după această fază, ardelenii au punctat prin Gabi Mureşan. 

Oaspeţii n-au renunţat însă la luptă, şi, în minutul 80, au marcat. La 2-1, şi la un gol distanţă de eliminare, clujenii au trăit periculos ultimele secvenţe, dar au obţinut calificarea.

2 - 1

CFR: Nuno Claro –Tony, Cadu, G. Mureşan, Panin - Dani -  Culio, Peralta (88 Traore), Dubarbier (90 Buş) - Y. Kone, Nei (61 Mara).

Antrenor: Antonio Conceicao.

Sarajevo: Alaim - Rizvanovici, Dudo, Torlak, Belosevici (55 Skoro) – Ihtijarevici  (80 Pliska) – Dzakmici, Hadzici, Maksumici. Muminovici - Jahovici (71 Avdici).

Antrenor: Mehmed Janjos.

Marcatori: Y Kone 40, Mureşan 71 / Avdici 81

Stadion: „Constantin Rădulescu“

Spectatori: 10.000

Arbitru: Duarte Nuno Pereira (Portugalia)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite