„Câinii“ fug de suporteri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii lui Dinamo nu mai au pace cu suporterii. Norocul lui Tamaş şi compania este că a mai rămas doar o etapă de jucat. Oricum, agonia este prelungită de întreruperea campionatului cauzată de meciul naţionalei cu Lituania.

Taifunul furiei fanilor s-a declanşat după ultimul fluier al jocului cu FC Braşov, când în zona Bulevardului Barbu Văcărescu a ieşit un adevărat „război stradal” între fanii roş-albilor şi jandarmi.

Scăparea „câinilor” se numeşte baza de la Săftica, unde, de acum încolo Rednic şi compania se vor ascunde la antrenamente! Această măsură a venit prea târziu pentru Zicu: imediat după meciul de duminică seară, maşina machidonului, un Mercedes S600, a fost zgâriată de suporterii violenţi.

15 suporteri arestaţi

Luptele dintre fanii dinamovişti şi forţele de ordine au produs haos pe străzile Bucureştiului. Ultraşii au distrus obiecte de mobilier stradal (indicatoare rutiere, pubele, etc.) cu care au aruncat spre jandarmi.

Oamenii legii au intrat în forţă în suporterii scandalagii, din care au arestat aproape 15 de persoane. Acestora li se vor întocmi dosare penale pentru ultraj şi deranjarea ordinii publice. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite