„Câinii”, salvaţi de fostul stelist Gabriel Boştină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo a învins cu 2-1 pe terenul divizionarei secunde FCM Târgu Mureş şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României. Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a introdus pe teren o

Dinamo a învins cu 2-1 pe terenul divizionarei secunde FCM Târgu Mureş şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României. Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a introdus pe teren o echipă de rezerve.

Prima repriză a fost foarte echilibrată, Dinamo nereuşind să-şi creeze ocazii periculoase la poarta gazdelor. Mureşenii au schimbat faţa jocului imediat după pauză, când au deschis scorul prin Astafei (49). Fotbalistul gazdelor a speculat o indecizie a lui Julio Cesar, i-a furat balonul şi l-a împins în poartă pe lângă portarul Dolha.

Rednic a trimis în teren jucători din prima formaţie, dar Dinamo nu a reuşit să impresioneze. Egalarea a venit la prima ocazie avută, în minutul 68. Dănciulescu a profitat de marcajul lejer al mureşenilor la o lovitură de colţ şi a marcat dintr-o foarfecă. Chiar dacă a jucat modest la Târgu Mureş, Dinamo a reuşit să evite prelungirile şi să obţină calificarea în minutul 90+3, la ultima fază de joc.

Gabriel Boştină a executat excelent o lovitură liberă din 22 de metri şi a trimis-o pe Dinamo în optimile de finală ale competiţiei.

FCM Tg. Mureş
: Botoşer – C. Pop, Lupuţ, Gongolea, Al. Pop – Ragipovici (Bălău 82), Antal, Stere, Petelean (Vancea 55) – Târnăvean, Astafei (Biro 84).  Antrenor:  Cosmin Bodea.

Dinamo: Dolha – Awoa, L. Goian, Julio Cesar, Izvoranu – Torje (Bratu 57), Diakite, Ad. Cristea, Mitea (Boştină 46) – A. Cristea (Dănciulescu 57), Miranda. Antrenor:  Mircea Rednic.

Goluri: Astafei 49 / Dănciulescu 68, Boştină 90+3
Stadion Trans-Sil: 2.500
Arbitru: Ionică Serea

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite