„Câinii“ se odihnesc pentru Liga Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Câinii“ se odihnesc pentru Liga Europa
„Câinii“ se odihnesc pentru Liga Europa

De teama unor accidentări înaintea partidei de joi cu Sturm Graz, Bonetti intenţionează să-şi menajeze mai mulţi titulari în meciul de mâine cu Oţelul Galaţi.

Dinamoviştii vor să aplice aceeaşi strategie ca înaintea derby-ului cu Steaua, când la Liberec au folosit o echipă formată din rezerve.

Atunci, din cauza pierderii turului, cu 0-3 la masa verde, întâlnirea din Cehia a fost considerată una fără miză, iar Borcea şi compania au spus că prioritară este confruntarea cu roş-albaştrii.

În cele din urmă, „câinii” au împuşcat doi iepuri dintr-un foc: mai întâi, s-au calificat miraculos în grupele Ligii Europei, iar apoi, cu titularii odihniţi au învins în Ghencea! 

Acum, dinamoviştii speră să repete figura în „dubla” Oţelul – Sturm Graz. Numai că de această dată, partida mai importantă este considerată cea din Europa.

În aceste condiţii, foarte posibil, mâine, vor fi menajaţi Marius Niculae, Adrian Cristea, Pulhac şi Tamaş.

O altă dovadă că cei din „Ştefan cel Mare” sunt cu gândul la partida cu Sturm este faptul că Bonetti şi secunzii săi s-au dus la meciul România – Austria pentru a-i vedea la lucru pe trei dintre titularii oaspeţilor care evoluează la Sturm.

De asemenea, mâine, Ion Marin va asista la jocul Sturm - LASK Linz din campionatul Austriei.

image

Lăsaţi-mă cu meciul România – Austria! Pe mine mă îngrijorează faptul că în echipa Austriei au fost mai mulţi jucători de la Sturm.

image


Cristi Borcea
preşedinte executiv Dinamo

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite