„Câini“ sud-americani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Câini“ sud-americani
„Câini“ sud-americani

Roş-albii au adus cinci jucători uruguayeni în probe, urmând ca staff-ul tehnic să decidă săptămâna viitoare pe cine legitimează la formaţia secundă, după care cei aleşi vor avea calea liberă către echipa lui Bonetti.

Dinamo se întăreşte cu fotbalişti tineri din America de Sud, trei mijlocaşi, un fundaş şi un atacant. Însă, din câte se pare, în „Ştefan cel Mare” vor rămâne doar trei, Anastasia Frederico, Warella Pena şi Xavier Guarano.

Doar aceştia au fost folosiţi ieri în partida amicală disputată la Săftica contra celor de la Astra Ploieşti. „Câinii” au pierdut din nou în faţa ploieştenilor, scor 0-1, după ce în urmă cu două luni într-o altă partidă de verificare cei de la Astra s-au impus cu 4-2. Urmează ca sud-americani să fie testaţi şi în zilele următoare după care şefii să-şi dea acordul pentru a-i legitima.

Patru titulari, menajaţi

În amicalul cu Astra, Bonetti nu a mizat pe serviciile lui Niculae, N’ Doye, Andrei Cristea şi Goian. Ei au suferit accidentări uşoare, iar staff-ul medical a decis să nu-i folosească acum, jucătorii urmând un program de refacere. Doctorii au dat asigurări că ei vor fi apţi până sâmbătă când va avea loc meciul cu Oţelul.

Orac: „E imposibil să câştigăm tot“

Antrenorul secund al „câinilor”, Costel Orac, susţine că situaţia tensionată a dispărut de la Dinamo pentru că momentan există rezultate, însă echipa nu poate învinge în toate partidele. „La Dinamo este linişte, e normal atunci când sunt rezultate. Ne dorim să învingem în cât mai multe jocuri, va fi imposibil să le câştigăm pe toate, dar vrem să arătăm că evoluţia din ultimul timp nu a fost întâmplătoare”, a spus Orac.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite