Cabanas şi-a revenit după ce a fost împuşcat în cap!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atracţia meciului amical Paraguay – Costa Rica (2-0) a fost momentul emoţionant în care Salvador Cabanas s-a reîntâlnit cu colegii de la naţională şi cu fanii echipei „guarani”.

Performanţa Paraguayului de a juca în sferturile Mondialului sud-african, unde a pierdut greu (0-1) cu Spania, este cu atât mai meritorie cu cât a fost realizată fără Salvador Hugo Cabanas.

Decarul sud-americanilor a fost la un pas de moarte la 25 ianuarie 2010, când a picat victimă unor focuri de armă într-un bar din Mexico City. După mai multe zile de comă, Cabanas şi-a revenit, însă doctorii nu i-au extras glonţul din cap din motive de siguranţă.

Miercuri seară, la Asuncion, cu ocazia amicalului cu Costa Rica, ghinionistul atacant, alături de soţie, s-a reîntâlnit cu colegii de la naţională, primind cadou un tricou cu numărul 10 plin de semnături şi o placă omagială. „Nu-mi amintesc prea multe din acea seară din ianuarie", a spus recent Cabanas, care nu ştie încă dacă va mai putea juca fotbal la nivel profesionist.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite