FOTBAL: Meciul de Cupă CS Zlatna - Dinamo se va disputa în "Groapă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Meciul de Cupă CS Zlatna - Dinamo se va disputa în "Groapă"
FOTBAL: Meciul de Cupă CS Zlatna - Dinamo se va disputa în "Groapă"

Meciul CS Zlatna-Dinamo din 16-imile Cupei României se va disputa pe stadionul grupării din Ştefan cel Mare, ca urmare a faptului că arena echipei din Alba nu îndeplineşte condiţiile necesare pentru ca televiziunea să transmită partida.

"Meciul se va juca pe Dinamo pentru că cei de la Zlatna nu aveau nocturna omologată. Regulamentul spune că, dacă echipa gazdă nu îndeplineşte condiţiile impuse de Federaţie, atunci meciul se va juca pe terenul echipei adverse. Pentru că nu au vrut să jucăm la Mediaş, până la urmă meciul se va disputa la noi acasă", a declarat luni, pentru agenţia NewsIn, directorul sportiv al grupării din Ştefan cel Mare, Constantin Dănilescu.

Conform tragerii la sorţi, partida trebuia să se desfăşoare pe arena lui CS Zlatna, însă cum aceasta era televizată seara, iar formaţia gazdă nu avea nocturna omologată, s-a decis ca locul de disputare să fie mutat la Mediaş. Oficialii zlătneni au refuzat însă, astfel că Dinamo a anunţat că va respecta regulamentul, iar partida se va desfăşura în cele din urmă la Bucureşti.

Partida CS Zlatna-Dinamo se va disputa joi de la ora 20:30 pe arena din Ştefan cel Mare şi va fi arbitrată de o brigadă formată din Paul Unimătan, Ioan Onicaş şi Nicolae Megheşan.

Aceeaşi problemă a avut loc şi pentru partida Dunărea Galaţi-CFR Cluj, care iniţial trebuia să se joace pe stadionul grupării moldave, însă cum jocul va fi televizat, a fost mutat pe Dr. Constantin Rădulescu, deoarece dispune de instalaţie de nocturnă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite