C.R.ecord mondial!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Real Madrid va plăti 94 de milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo, după ce l-a cumpărat şi pe Kaka cu 67 de milioane de euro.Manchester United a acceptat să-l vândă pe Cristiano Ronaldo la Real Madrid pentru 94 de milioane de euro, cel mai mare transfer din istoria fotbalului!

Odată încheiată afacerea “Kaka”, Florentino Perez s-a ţinut de cuvânt şi a pornit ofensiva pentru cumpărarea celui mai bun fotbalist din lume în 2008.

“Record mondial!”, a scris ieri siteul lui Manchester United, referindu-se la suma pusă pe masă de clubul madrilen: 94 de milioane de euro!. “

După discuţiile cu agentul jucătorului, United a luat decizia de a-i permite lui Real Madrid să discute cu Cristiano Ronaldo”, a continuat sursa citată.

Se aşteaptă ca OK-ul portughezului să vină în cursul săptămânii viitoare, atunci când mijlocaşul se va întoarce de la Beverly Hills, din vacanţă. Inedit este faptul că, din cele 94 de milioane de euro, trei vor merge către Sporting Lisabona, prima echipă a portughezului, acolo unde a fost promovat de Boloni.

Urmează Villa şi Ribery

Ofensiva Realului pe piaţa transferurilor nu se opreşte aici. După Kaka şi Ronaldo urmează David Villa, pe care Valencia, în criză financiară, e dispusă să îl cedeze pentru o sumă de 40 milioane de euro. O altă bombă ar putea fi aducerea lui Ribery, pentru care Bayern cere 60 de milioane de euro.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite