Fostul CFR-ist Fabbiani i-a „vândut" pe campionii mondiali presei pentru petrecerea dinaintea meciului cu Argentina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul atacant al CFR-ului, "Căpcăunul" Fabbiani, se jură că i-a văzut cu ochii săi pe Casillas şi compania, "dansând pe boxe până dimineaţă".

După ce presa din întreaga Spanie a reluat informaţiile din presa argentiniană, referitor la petrecerea dată de jucătorii Spaniei înaintea partidei amicale cu Argentina, din 7 septembrie, de la Buenos Aires, subiectul revine în discuţie. De ce? S-a aflat şi cine a fost cel care i-a dat "în vileag" pe jucătorii lui Vicente del Bosque. Nimeni altul decât fostul atacant al CFR-ului, Cristian Fabbiani, informează El Digital de Madrid.

El Mundo scrie că cel poreclit "Căpcăunul", Cristian Fabbiani, aflat şi el în discoteca respectivă, se jură că i-a văzut pe Casillas şi compania petrecând ca nişte apucaţi. "Au stat liniştiţi cât au stat, în local, până când au scăpat din lanţ. Spre dimineaţă, dansau toţi pe boxe", spune fostul atacant al Clujului, actualmente jucător la nou promovata All Boys, din prima ligă argentiniană.

Cunoscut mai mult pentru viaţa sa extrasportivă decât pentru ce face în teren, cuplat mereu de presă cu femei faimoase şi veşnic invitat în emisiunile tabloide de la televiziunile argentiniene, Fabbiani a declarat: "Eu am jucat în Europa, ştiu cum sunt europenii când e vorba de distracţie: de neoprit!".

Citeşte pe adevarul.es de unde ştie Fabbiani că fotbaliştii Spaniei au fost în discotecă cu acordul antrenorului Vicente del Bosque.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite